painting verkocht drawing paint download portfolio

Hit & Run

Hit & Run: een eendaagse guerrilla-tentoonstelling bij je thuis. 


Kort en krachtig: ik stel in jouw huis tentoon met zoveel mogelijk schilderijen uit verschillende reeksen.  We nodigen vooraf samen zoveel mogelijk geïnteresseerde mensen uit.


Als gastheer (-vrouw) zorg je voor plaats, een hapje en een drankje, en ik voor het decor.   Van alles wat ik die avond bij jou thuis verkoop, krijg je 20% in schilderijen van mij.  Praktisch: stel dat ik die avond voor 800 Euro verkoop, dan krijg jij 160 Euro korting op een schilderij van jouw keuze.  Een originele -en geestige- manier om een grote korting te krijgen op mijn werk.


De voorbije Hit & Runs verliepen telkens op een donderdagavond, van +/- 17u tot 21u.  Een alternatief is op zaterdagavond, plus op zondagvoormiddag, met een aperitiefje.  We beslissen natuurlijk samen het beste tijdstip, en ook waar de schilderijen komen (wees gerust, ik sla geen nagels in je muren als dat niet hoeft!).


Wil je een Hit & Run organiseren?  Neem gerust contact op.  Wil je de kat uit de boom kijken?  Hou dan de website in de gaten, wanneer een Hit & Run volgt komt dit op de homepage.


Hit & Run!Met dank aan Steven Houttekier, Simon Soenens, Lydia Vroman, Marijn Plovie en Geert Soenens voor de Hit & Runs en foto's!